fbpx

 

 
MasterClass Интериорен Дизайн

Първата по рода си книга за интериорен дизайн в България, която ще Ви помогне да създадете своя мечтан дом като истински интериорен дизайнер. Лесна за разбиране, приятна за прочитане и трудна за оставяне.

 

 
 
 
 
 
 

ЗА НАС


Студиото ни се занимава с бутикова архитектура и интериорен дизайн от 2011г. Предлагаме както разработване на проекти, така и авторски надзор, и мениджирането на цялостната реализация. Нашите проекти са били награждавани многократно както от местните, така и от интернационални организации и медии. Споделянето на опит и познания от индустрията е част от нашата мисия и с тази книга бихме искали да подкрепим всички, които се чувстват достатъчно способни, готови и креативни да създадат своя дом като истински професионалисти, или за всички онези, които тепърва навлизат в света на интериорния дизайн и тази книга би била полезна и вдъхновяваща.

 

 
 

 
 
 
 
Subscribe
Notify of

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Тина Георгиева
1 year ago

Много полезно!

Иван
1 year ago

Топ!

Петя Георгиева
1 year ago

Интересно и полезно четиво за начинаещ дизайнер.

Габриела Стефанова
1 year ago

От години следя работата на арх. Янев и екипа на ALL in STUDIO. Работата им не веднъж ме е вдъхновявала, особено в моменти на търсене на идеи за бутиков дизайн и иновации в интериора.
Като малък наръчник, книгата акцентира върху най-важните елементи и опорни точки при проектирането на интериорните пространства.

Елена Радкова
1 year ago

Много полезна,структурирана и вдъхновяваща! Очаквам и второ издание насочено към интериорен дизайн на обществени пространства

Мирослав Захариев
1 year ago

Здравейте,
 
Адмирации за сериозният труд, който сте положили и нивото, което сте достигнали!
Само, човек който е изминал целият път на един проект знае през какво се минава за да се получат финалните снимки и видео.
 
Относно книгата – да, наистина е първата по рода си в страната ни. Със сигурност е плод на много труд, опит и знания. Поздравления! Информацията е достъпна, примерите са подплатени с прецизни визуални средства, не можеш да останеш безразличен. За мен обаче човек трудно би се справил със задачата да изпълни своя мечтан дом, като истински дизайнер, с мащаба на включените проекти. За такива обекти Вашите услуги са силно препоръчителни, дори задължителни.
 
Продължавайте да се помагате на хората и да се развивате!
Успех! 

[…] Вземете своята книга от тук […]

Християн Ангелов
9 months ago

Здравейте, искам да попитам имали вариант да закупя книгата на хартиен носител. Благодаря Ви предварително

Катя
9 months ago

“Първата по рода си книга за интериорен дизайн в БЪЛГАРИЯ..”, а има ли я написана на български език?