fbpx
1600x903_12Ние в ALL IN STUDIO, възприемаме архитектурата като основно понятие в развитието на чавешкия род, цивилизация и култура. За нас то е свързано с разбирането за стил и чистота на детайла. Това, което искаме да привлича вниманието в нашите проекти е атмосфера в каквато е трудно да попаднеш ако правиш едно и също и не си превърнал уникалноста в свое кредо.


Стремежът ни е нашият стил да бъде един перфектен микс от непосредственост, сдържаност и комфорт. Без да натрапваме прехвалени модни тендеции и стоейки в страни от откровения кич. Превръщаме модерното в ежедневие като разчитаме на това всеки елемент да е в хармония с останалите, поставяйки акцент върху най-дребните детайли. Разнообразието от стилове е нещо пред, което се изправяме ежедневно. Предизвикваме те да се наслаждаваш на комфорт и лукс.


Комплекс Aristocratic Hills Проект Двор
Винен Хотел, Португалия
Тази перла в короната на съвременното строителство и архитектура съчетава в себе синепосредственото присъствие сред природата и уюта на модерен дом
Архитектурен проект съчетаваш в себе си красота и комфорт в цялата си прелест. Атмосфера на релакс и уединение с топла гледка към планината.

В ALL IN STUDIO, искаме да покажем че е възможно да има здрава връзка между съвременност и класика. Погледнато през призмата на модерните строителни технологии, начинът ни на живот, вниманието към детайлите и минимализмът – прилагаме лукса, чистотата и естетиката в комфорта на личното пространство.


При всеки наш проект се стремим да спазваме съчетание, както от строгите съвременни стандарти, така и от няколко основни принципа: цялостната композиция и обем да отговарят на очакванията на клиента; светлина и жизнено пространство; съвременност и индивидуалност в едно.


Любимите ни материали са стъкло, камък, дърво и задължителният бетон, красиво семпло и линеарно в духа на модерната урбанизация. Основната ни отправна точка е създаването на адекватна концепция и представлява своеобразна кулминация на стила в интериора. Всичко, което проектираме е стъпило върху различни интерпретации на простотата, удобството, комфорта, уют и монохромност на стила Баухаус и има една цел – да може да бъде наречено модерен дом.

Прекрасни вили разположени на брега на морето в самия край на пясъчната ивица. Ландшафтна архитектура, която казва всичко с една снимка – слънця, пясък и лукс.
Проект на къща с басейн, която се намира в гориста месност близо до София. Къщатат разполага с басейн, жилищни и общи части, които се сливат с природата.
Идеен проект за екзотичен хотел на плажа проектиран от ALL in STUDIO за топлите южни морета на остров Фиджи – зеленината, водата и слънцето са в изобилие.