fbpx
ОТВОРЕНИ ПОЗИЦИИ

АРХИТЕКТ / ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙНЕР


ВИЖ ПОВЕЧЕ

3D ДИЗАЙНЕР


ВИЖ ПОВЕЧЕ

ПРОДЖЕКТ МЕНИДЖЪР


ВИЖ ПОВЕЧЕ

СТАЖАНТ


ВИЖ ПОВЕЧЕ
OPEN POSITIONS

ARCHITECT / INTERIROR DESIGNER


DETAILS

3D DESIGNER


DETAILS

PROJECT MANAGER


DETAILS

INTERN


DETAILS
ТОВА, В КОЕТО ВЯРВАМЕ
 

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ПРЕДИ ДА КАНДИДАТСТВАТЕ

В ALL in STUDIO ние приемаме хора, за които интериорен дизайн, идеен проект, строителство и архитектура, и т.н. не са просто професионални термини, а начин за възприемане на света. Ние търсим хора, които ценят работата в екип и се стремят към усвояването на нови начини за постигане на най-добрите резултати! Наемаме хора, които са ориентирани към резултати и които работят само за най-доброто представяне. Хора, чиято мантра е "достатъчно никога не е достатъчно"!

Ако смятате, че вашият тип личност съвпада с визията на ALL in STUDIO, просто изпратете CV и портфолио на studio@allin.bg.


Изпратете ни, също така, PDF не по-голям от 10MB или линк към Ваше виртуално портфолио.

Моля, в темата на и-мейла споменете референтната позиция, за която кандидатствате. Заявления без качено портфолио няма да се разглеждат! Ще се свържем по и-мейл или по телефона само с избраните кандидати.


ТОВА В КОЕТО ВЯРВАМЕ

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ПРЕДИ ДА КАНДИДАТСТВАТЕ?


Приемаме хора, които ценят работата в екип и са отворени към новите начини за постигане на високи резултати!! Наемаме само хора, които са ориентирани към постигането на високи цели и хора, които са критични към себе си и не се задоволяват лесно с постигнатите от тях резултати.

Ако смятате, че Вашият профил съвпада с изискванията на ALL in STUDIO, изпратете ни Вашето


резюме и портфолио на studio@allin.bg

PDF да не по-голям от 10MB или прикачен линк към виртуално портфолио.
Моля отбележете позицията, за която кандидатствате в темата на и-мейла. Кандидатури без портфолио няма да бъдат разглеждани. Ще с е свържем само с одобрените кандидати по и-мейл или телефон.