CONCEPT

They were neighbours. They fell in love. As their love grew, so did their need for a larger apartment. So they decided to unite their two places into one. The idea was to bring together not only the living space, but also their lifestyles.



The Challenge:
To merge two apartments into one and maintain the
quality of the interior with spaciousness and brightness in 100 sq m / 1080 sq ft.
To create a space that is contemporary and functional,
with custom-made furniture and natural materials -
all of that at a reasonable cost


THE RESULT

A modern and tailored space, suited to the lifestyle of its owners


We fully exploited the advantages of an apartment with
a south view, creating a very light, open area with flowing lines.
By using smooth continuous shapes and a perfect transition of materials and colors, we define a trully singular experience in design!
The result is a modern and tailored space, suited to the lifestyle of its owners


INSPIRATION
DETAILS

They were neighbours. They fell in love. As their love grew, so did their need for a larger apartment. So they decided to unite their two places into one. The idea was to bring together not only the living space, but also their lifestyles.

The Challenge:
To merge two apartments into one and maintain the
quality of the interior with spaciousness and brightness in 100 sq m / 1080 sq ft.
To create a space that is contemporary and functional,
with custom-made furniture and natural materials -
all of that at a reasonable cost

INSPIRATION
DETAILS

A modern and tailored space, suited to the lifestyle of its owners

We fully exploited the advantages of an apartment with
a south view, creating a very light, open area with flowing lines.
By using smooth continuous shapes and a perfect transition of materials and colors, we define a trully singular experience in design!