Честито Рождество Христово и от Нас!

Дойде онова време от годината, в което всички правим равносметки какво, колко и как сме направили. Няма да избягаме от традицията и ние. Толкова хубави неща ни се случиха през изминалата година, че чак се чудя от къде да започна… Ще сортираме нещата по време, а не по важност, тъй като нямаше маловажни случки през изминалата година :).

2013 - 2014 година

ТОП 5 | ALL in | Преживявания за изминалата 2013 година:

1) През януари участвахме в конкурса на Schneider Electric – Атмосфера, в който спечелихме голямата, уникална и единствена награда на …на кого?? На Вас – нашите фенове! Благодарим ви от сърце! Ето тук сме подготвили нещо като пътепис. :) 

Интериорен проект за конкурс на Шнайдер Електрик България

Награждаване в конкурс на Шнайдер Електрик

2) После пътувахме … МНОГО … Ходихме в Париж, Виена, Лондон, Цюрих, Базел и Луцерн….Скъсахме няколко чифта обувки, но си заслужаваше! На море не ходихме обаче :) Не остана време! Благодарение на ВАС – нашите Клиенти :) Не ви се сърдим, дори напротив :) Спестихме някой друг лев от чадъри и топла бира :) Но пък за сметка на това сега пием червено вино и си топлим краката на камина! Наздраве!

Париж гледка

Павел Янев и партньор

3) Проектирахме и завършихме няколко интериора на апартаменти и магазини, направихме офиса на Carlsberg Bulgaria, с който сме номинирани за втора поредна година в престижния архитектурен конкурс Architizer+ Awards…От към работа, проекти и пари не страдахме!

Интериорен дизайн на апартамент

4) Екипът ни се увеличи с още двама души – Младият дизайнер Цветан Стойков (дипл.:)) и красивото цвете сред бодлите – архитектката Райна Христова. Без тяхната помощ, търпение и ентусиазъм проектите ни нямаше да са това, което са. Благодарим ви! (Само да видите каква изненада съм ви подготвил след празниците….хо хо хо :))

Екипът на Алл ин Студио работи по интериорни проекти в своят офис

5) Оставихме за накрая най-приятната новина :)  От 2014 сменяме адреса и облика на пространството, в което работим :) Коледните подаръци за другата година може да изпращате на София 1404, ж.к. Манастирски Ливади – Изток, бл. 64, Партер (Витрините с белите завеси:) )

Офис Алл ин Стидио

6) Бонус преживяване – Топ 5-те най-четени статии от блога ни:

За Новата 2014 си пожелаваме най-вече да сме здрави, щастливи, заредени с търпение и ентусиазъм, неспиращи и луди идеи, с които да ви радваме! Сърдечно и искрено ви благодарим, че ви има и ни давате възможността заедно да градим бъдещето си!

ALL in Studio