През месеците април и май, екипът на ALL in | Studio влезе в ролята на ментор на участниците от РЕ>ЛА>КС – проект за редизайн и вдъхване на нов живот на предмети и пространства.

 web-2

Проектът събира на едно място артисти и дизайнери, които вдъхват нов живот, в непотребни на пръв поглед предмети, с които да обогатят градската среда на София. Работилницата на проекта, беше разположена във Фабриката за градско изкуство, която е част от Зона Култура.

През месец юни, три локации в София ще бъдат преобразени с продуктите от проекта. Освен предметите, хората ще могат да се включат в работилници и да видят презентации на разнообразна тематика. Не са забравени и децата, за които има специални детски работилници.

web-3

На 7 юни се открива първата локация – парк “Хиподрума”, следван от събитие, с подкрепата на Undergara, на 14 юни, в ротондатата на Централа жп гара и работилници на еко тематика, заедно с редица еко организации, на 21 юни, а мястото е площад “Журналист”. Освен тези събития, ще се проведе изложба на част от продуките, в галерия “Алма Матер”, Северно крило, Ректорат на СУ “Св. Климент Охридски” от 23 до 27 юни, а на 28 юни ще се проведе Благотворителен базар, във Фабриката за градско изкуство, част от Зона Култура.

За нас беше удоволствие, да помагаме в творческия и работния процес на екипите, разработващи продуктите, по време на проекта. Искрено се радваме на желанието на толкова много хора да работят за развитие на средата, която ги заобикаля!

Програма на ивента:

IMG_0648