…или къде работят нашите приятели от OfficeRND.

Miro with his laptop in an office in London

Писахме преди време за OfficeRND, които спечелиха финансиране от Лондон и са там в момента, за да доразвият продукта си и да се срещнат с мениджърите на топ Real estate фондовете в Света. Тяхната работа си е тяхна и нека ги оставям да си я вършат! Ние обаче ще драснем няколко реда за дизайна на офиса, в който се намират те сега – Second Home!

Офисът е coworking space и в него се помещава акселераторът, или с други думи – програмата, която помага в първите стъпки на стартъп компаниите. Архитектите, виновни за това са José Selgas and Lucía Cano.


Open space office interior design

Оpen office space on two floors with lots of light and glass partitions

В планирането на офиса е намерен перфектен баланс между общи помещения, екипни помещения, зали за срещи, цветя, дори стаи с висящи градини, светлина, шум, вентилация, ресторант/кафене.

Open space office interior design with lots of light and glass partitions

Open office space on two floors with lots of light and glass partitions

Коридори липсват…всичко е open space и единствените прегради са стъклените паравани, които допускат дневна светлина постоянно.

People in yoga and relaxing room in office space

“Когато правиш софтуер за дизайн на офиси и попаднеш в една от най-интересните офис сгради в света е много яко” – пише Миро в своя блог! Склонни сме да му вярваме и мечтаем да се появят такива места и в България!

ALL in Studio