Малкото е много в 21 век!

Фумио Сасаки притежава апартамент от 20 м2 и дизайнът му е толкова гол, че повечето хора го оприличават на стая за разпити.

малък дом

Фумио има всичко на всичко три ризи, четири панталона, четири чифта чорапи и съсем скромно количество ежедневни предмети. Истината е, че минимализма винаги е била част от местната култура и традиционния японски дом.

малко пространство

С ръста на световното градското население размерът на жилищата намалява навсякъде – и напук на рекламите все повече хора съзнателно се опитват да практикуват изкуството да нямаш…или  LESS IS MORE! Колко хора водят този начин на живот днес е трудно да се каже, но според Сасаки са няколко хиляди, с тенденция да се увеличават.

подредба

Някога страстен колекционер на книги, компактдискове и DVD, японецът се отказва от манията си преди около две години. Разпродаването и раздаването на вещите му отнема година.

детайли

“Бях обсебен от мисълта какво не притежавах, какво все още трябва да си купя. По-малко време за чистене и пазаруване означава повече време за приятели, пътувания и преживявания. Станах много по-активен!”

подредба

 Колко от вас са готови да го направят това? Сега! Днес!

ALL in Studio