Какво да купим тази Коледа?

merry_christmas

Отново е Коледа и отново е време да харчим пари за близките си. Миналата година селектирахме 10-те най-яки според нас варианти на коледни подаръци за архитекти и дизайнери. В класацията имаше фотоапарати, обувки, очила, лампи и прочие дизайн глезотии. Все още са актуални и може да се възползвате от класацията! Тази година добавяме още 10 полезни. Така, че стягайте портфейлите и да започваме.

10. Smart watch – Apple watch или Withings Activité

Smart watch_ Apple watch

За сега нямаме лични впечатления от този продукт.  Като цяло и концепцията за електронен часовник ни е малко чужда…Но ако някой ни го подари за Коледа няма да го върнем, тъй като дизайнът му е наистина убийствен и би стоял перфектно на всяка ръка!

Withings_watchВариант 2 – доста елегантният Withings, който има връзка с телефона ви и следи изгорени калории, брой стъпки и всички останали здравословни глупости, които може да се сетите. Предимството му е, че изглежда доста доста по-добре от останалите си електронни събратя! Освен това цената му е доста по-приемлива – около 300-400 лв.

9. Nespresso кафе машина

Nespresso

Любимата кафе машина и разбира, се любимото кафе на Джордж Клуни. Mашинките са адски дизайнерски и заспиват перфектно на … по-добрите проекти :) 

8. Moleskine продукт

Независимо дали е моливче, тефтерче или чанта, Moleskine винаги са в тренда и постоянно вадят нови продукти, за които всеки дизайнер си умира!

Moleskine

7. Beats pill

Beats_pill

Портативни Bluetooth тонколонки от негово величество Dr. Dre. Beats Pill предлага адекватен набор от технически характеристики в корпус с премиум изработка и отличен дизайн. Звученето също не разочарова за джаджа с такива размери, а освен това има и опция за ползване като високоговорител.

6. Copic markers

Маркери или флумастери. Наричайте ги както си искате! Но това са най-манияшките цветни писци на пазара в целия свят! Стига да се използват по предназначение и правилната ръка, разбира се :)

5. iPad PRO! + pencil

iPad_Pro

Втори продукт на Apple в нашата класация. Може би трябва да си поискаме комисион от Купертино … Истината е, че този продукт ще промени начина на проектиране, мислене и създаване! Минусът му е, че е малко големичък…Ще го преживеем!

pencil

4. Tod’s чанта за архитекти

Tod's_bag

По дизайн на японското студио Nendo, Tods предлагат една уникална чанта за архитекти и дизайнери, която сменя формата си според големината на чертежа, който носите в момента. Дизайнерите са предвидили място за всички химикалки, моливчера, линиики нужни на един професионалист.

Tod's_bag

3. GoPro камера

Единственият НЕ-архитектурен подарък в нашата класация. Но пък няма само да работим! Перфектен за свободното ни време когато скачаме с парашут, делта или парапланер, караме колело и мотоциклет!

GoPro camera

2. Aeron на Herman Miller

Въпреки, че е дизайнван преди 25 години, Aeron на Herman Miller продължава да е номер 1 ергономичен стол в целия свят! С този стол вашият дизайнер ще забрави за болки в кръста или каквото и да е неудобство в 20-те часа работа на денонощие, в които трябва да изчертае половината свят и е трябвало да предаде проекта … вчера!

Вариант 2 – по-малкото му братче/сестриче – Mirra 2. Доста секси и елегантен! На малко по-малко пари.

Aeron

1. Fashion глезотийка

Мдаа…и тази година няма да минем без аксесоарче. Миналата година това бяха очила на Том Форд…нека тази година това бъде колaнче на Hermes. Разбира се, чисто, семпло и минималистично!

Така…както и миналата година, сега и тази отново ще ви го кажем – ако решите да ни пратите някое от горните благинки, знаете адреса …. :) Ако мислите, че пропускаме някой як продукт, който си заслужава – пишете ни коментар и ще го добавим!

Весел шопинг на всички!

ALL in Studio