Мислите, че архитектите и интериорните дизайнери знаят как да боядисат стените и какви пердета да си сложите? Помислете пак … Преди да заключите, че няма да давате пари на някой, който да ви дава акъл за това как да живеете, прочетете нашите 10 причини да ни наемете :)

Алл ин студио интериор дизайн

1) Ще ви спестим пари!

Да, звучи странно, но е факт. Наемането на някой, на който също трябва да платите, в 99% от случайте означава, че ще спестите от многобройните скъпо струващи грешки и скрити подводни камъни, за които дори и не предполагате. Позволете ни да ви попитаме – колко пъти сте закупили 2, 3 или 4 различни баки боя, за да се пребоядиса една стена и накрая пак я пребоядисвате…или е със забележки? Бъдете честни … :)

2) Ще ви спестим време!

Помислете за многобройните изгубени часове в разглеждане на безумни интериорни списания, хилядите каталози и безкрайните предложения на многобройните мебелни фабрики. Парите за бензин не коментираме – те са в причина 1) :) Сигурни сме, че последното място, на което искате да бъдете в събота/неделя е мебелен магазин, тествайки поредното неудобно кресло. Двете плачещи деца, които искат да ядат сладолед не ги споменавам :) Ние вече сме направили достатъчно голямо и добро проучване, знаем кое къде е и колко струва. Ще филтрираме всичко за вас, за да може за минимално време да изберем всичко необходимо… И тъй като времето е пари, май тази точка трябваше да е горе :)

3) Мислим различно и извън рамката!

Да не се възприема като “ние сме по-по-най…”. Просто ние виждаме неща, които вие не можете и смятаме, че границите на креативноста са доста разтегливи. Ще вникнем в много по-дълбок детайл от вас и ще ви предложим доста по-различна гледна точка от тази на съседа, неговото куче и баба му…дори тримата заедно!

4) Работим с точни бюджети!

Винаги държим нашите клиенти да знаят колко пари са готови да отделят. Ние вече знаем къде да отидем и да купим всичко, свързано с вашия дом. И  то за парите, които вие сте готови да платите! Това ще ви спести безкрайни количества време в проучване на продукти, марки и цени. Отново май стигнахме до 1) и 2)

5) Ще изпълним ремонта вместо вас!

За да се случи един проект от чертежа до влизането на собственика, е нужна добра координация между изпълнителите и доставчиците. Дали не е по-добре да бъдете във вашия офис и да правите това, което обичате, вместо да висите на главите на майсторите, да чакате камиони с доставки и да си късате нервите. Вместо да си вземате отпуск, за да правите това, или се впрегнете да изкарате повече пари във вашата работа…или наистина си вземете отпуск и идете на почивка :) Грр..отново стигнахме до точка 1) :)

6) Ще ви натиснем да свършите всичко до край!

Така е! Признайте колко недовършени неща оставихте след последния ремонт..я някоя лавичка, я някой кабел..Оставихте ключовете и контактите както си бяха и преди, нали:)? Това с нас няма да ви се случи. Ще приключим всичко до последния детайл. Все пак накрая трябва да си получим и хонорара. Освен това ще искаме да си снимаме интериора в завършен вид.

Дизайнерите и архитектите не спират, докато всеки детайл не е перфектен

7) Ще пипнем тук там разпределението на апартамента ви!

Няма как! За ваше добро е. Оформянето на пространството е от решаващо значение как функциите на стаята се четат естетически. Ние възприемаме пространствата като един пъзел, който трябва да бъде не просто сглобен…той трябва да бъде работещ! За вас!

8) Ние слушаме.

Не само музика :) Слушаме клиентите си. Нашата задача е да пречуим вашите желания през нашата призма, така че крайният продукт да е УАУ! И за нас…и за вас! Единствено и само ще откажем да сложим златни корнизи и статуетки с лъвове в банята…

9) УАУ ефектът.

Ще направим така, че вашият дом да не прилича като на 99% от вашите познати и приятели. Дори и да пазарувате от ИКЕА, бъдете сигурни, че съчатението на правилните материали в правилните пропорции и цветове, ще придаде една идея по-различен ефект от всичко, което сте си представяли! Освен, че ще ви помогнем да спестите парите си, ще придаде и допълнителна стойност към вашия дом!

10) Да имаш личен архитект е СУПЕР И МЕГА КУУЛ!!!

Представете си когато някой ви се обади по телефона и вие кажете “Сори пич, на среща съм с личния си дизайнер” :) ЯКО, А?! :) Това е по-добро от това да имаш психолог, защото освен дизайнерския проект, който ще получите, ще намерите и някой, на който да звъните в 10 вечерта и да си изкарате цялата негативна енергия на него…Ние ще ви разберем…Просто сме свикнали! :)

Още актуални по темата:

10 грешки в интериора, които да избегнем.

Що е то интериорен дизайн?

Диалогът с клиентите.

ALL in Studio