“Дежурният да изтрие дъската” …

Едно от най-неприятните словосъчетания за учениците до скоро. По ред причини – зелена мръсна дъска, тебешир под ноктите, гнусна гъба, напоена със студена вода! Всеки, който знае за какво иде реч ще си спомни годините, в които все още се ползваше тебешир и гъба.

Черната дъска е в историята! Запознайте се с ESCREO!
Черната дъска е в историята! Запознайте се с ESCREO!

Естествено, след като моето поколение завърши образованието си, се появиха белите дъски с маркери. Доста по-добро решение от тебешира и гъбата. Всъщност в САЩ са ги ползвали още през 80-те на миналия век, но ние сме 20-30 години назад и чуденката е безмислено упражнение!

Днес обаче няма да говорим нито за черните, нито за белите дъски. Днес искаме да се похвалим с ESCREO! И неговото приложение в интериора. Със скромен пример от тестването му в нашия офис.

all in office
CREO в нашия офис!

Какво е ESCREO?

Escreō е просто боя, която се нанася върху стената, чакаш да изсъхне, вземаш си маркери за бяла стена или на водна основа и почваш да драскаш! После чистиш със суха гъба или микрофибър кърпа от магазина за 1 лв. Това е. Точка! А … пропуснах най-важното!!!  100% MADE IN BULGARIA!!!!

Как да боядисам?

Купуваш си валяче, поръчваш, следваш инструкциите на опаковката и боядисваш! Още по-готино: може да си купиш от Escreo целия комплект материали нужен за боядисването.​

Полагане на ESCREO в ALL in | OFFICE
Полагане на ESCREO в ALL in | OFFICE

В случая нашата стена е черна и за това сме използвали безцветна боя за покритие и логично бял и ярко розАв маркер!

Приложение на ESCREO

Препоръчваме стената да е гладко шпаклована, тъй като ако има неравности, изтриването на маркера няма да бъде толкова лесно.

Защо да изберем ESCREO пред стандартната бяла дъска с маркер?

  • Размерът има значение – причина номер 1 – дъските са със стандартен размер Х на У…тук такова животно нямаме. Може да боядисаме колкото и където си искаме като повърхност! Изберете между кръг, квадрат, правоъгълник или бъдете уникални и начертайте вашата любима фигура – зайче, куче, жена ви!
  • Цветове – освен безцветното покритие /както в нашия офис/, може да боядисате какъвто си цвят искате! Бялото и черното са класическа формула, но хайде стига вече! Оранжевото също е цвят, за розАвото да не говорим!
  • Всички деца обичат да драскат по стената! Сега имат уникалната възможност това да се случи без да ядат шамари!
  • Отново – Защото е MADE IN BG!!!!

Beethhoven-Escreo

Къде и как бихме ползвали ESCREO?

Наскоро клиент ни попита “Това пък къде мога да го ползвам извън офиса?”

  • Вкъщи – всяко дете би искало да има такова нещо. Да не говорим за някоя стена около кухнята или коридора!

  • В училище – буквално цялата класна стая бихме изрисували. Включително и тоалетните! Ясно е защо?! “М+Х=ВНЛ!” би изглеждало мега куул! Освен това ще е съвсем ЛЕГАЛНО!
  • В заведенията – в една от най-вкусните пастерии в Рим – La Carbonara стените са изцяло бели /т.е. били са/ и всеки клиент има възможността да напише каквото си иска там! И това ако не е персонално изживяване! /За сведение – за да седнеш във въпросния ресторант трябва да имаш резервация поне месец по-рано/.

Bike and Escreo

От къде да взема ESCREO и кой стои зад него?

Escreō са Елена, Ясен, Искрен и Манол. Идеята за вълшебната боя им идва през лятото на 2013г, когато са в САЩ. Част от Eleven и сега са решили да счупят няколко рекорда по света и у нас. Да им пожелаем успех! 

Посети сайтът им, поръчай си и боядисай!

ALL in Studio