Прекрасен! Стилен! Луксозен! Уникален! Дизайнерски!

Не…това не е сако или костюм от новата колекция ня Гучи, Долче и Габана или Том Форд! Това са 99% от апартаментите, обявени за продажба/наем в България! За да спрем всякакви спекулации, чуденки, питанки, ще помогнем на всеки бъдещ новодомец с информация как да чете една брокерска обява!

Do not do this at home

Българският имотен пазар е пълен с идиоти. ФАКТ! „Уникална сграда“, „разкошна гледка към Витоша“, „европейско озеленяване“, „луксозни довършителни работи“, “дизайнерски апартамент”,„отлична инфраструктура“ и за капак, като се изцепят с „комуникативно място“ за нещо, на 2км от което имало спирка на градския транспорт, ни идва да хванем тоягата.

Локация, инфраструктура и архитектура!

Апартаментът се намира в една от най-елитните и предпочитани части за живеене в гр. София – Манастирски Ливади. Сградата е нова с луксозни довършителни работи”

Предпочитана локация от кого? И ЕЛИТНА … според кого? Квартал без тротоари, завладян от уличните кучета, блестящ с архитектурни шедьоври на едвам завършили с тройка архитекти, изпълняващи желанията на предприемачи, жадни за “fast money, bitches” с абсолютно минусов коефициент на интелигентност. Резултатът е покъртителен!

Orange building and common areas

Сградата е направо “ВЪЙ ЧУЕК!” в типичните жълто и оранжево, щото “да е по-топло като излъчване”. А “лукзосните довършителни работи са … фаянсови плочки на промоция за 7 лв. квадрата…

Интериорен дизайн!

Луксозни довършителни работи: подови настилки от ламинат и фаянс, латекс и изкуствен камък, окачени тавани от гипсокартон с вградено осветление”.

Отваряме една скоба тук и отбелязваме, че думата “ДИЗАЙНЕРСКИ” трябва да се разбира като синоним на това, че жената на собственика има ХОБИ!!! И то не какво да е, а именно интериорен дизайн, което се свежда до това да си купи последните няколко броя на Наш Дом, Bravacasa, Идеален Дом…да разцъка малко из фейсбука и задължителните теми “Направи си сам” в бг-мама. Режат се малко снимки, прави си колажче, а като резултат се получава една уникална мусака с примеси на бебешко наакано и пиянско повръщано.

Interior design from real estate advertisement

“Ламинат, изкуствен камък” в едно изречение с “луксозно” си е направо задължително когато става въпрос за българина, продаващ кочината си. Кухнята от евтино ПДЧ във венге и неизбежното розАво, лилаво, зелено, червено или пембяно за акцент си е просто класика в жанра. Наредените, като музейни експонати празни бутилки, свидетелстващи за алкохолните приключения и подвизи на собственика, са нещо като бонус към ултра гъзарската, луксозна, дизайнерска кухня, в която няма място дори едни яйца да си изпържиш.Interior design from real estate advertisement

Стигаме до сакралното място на всеки български мачо с либидо, като на Рон Джеръми. Спалнята и банята са в задължителното червено, тъй като агресивният цвят създава желание за повече секуални подвизи, а формата на спалнята е кръгла или сърце! Чаршафите са Версаче, а възглавниците позлатени… Романтика и стил! А на стената виси или графика, изобразяваща римска/гръцка битка, за да е епично сношението…или плазма по-голяма от самата стена! Което ни напомня следната случка на новобогаташ, заел се да обзаведе апартамента си по свой “стил и дизайн”…Та..нашият купува спалня с височина на таблата 3.20м, а височината на апартамента му е 2.60м…Коментарът ще оставя на вас…само да споделим, че спалнята беше италианска марка на скромната сума от около 10 хил. евро. Краят на историята ще ви спестим за сега :) Най-вероятно в спалнята съществува и дизайнерски, бутиков гардероб, в който нашето момче да си реди белите потници и диагоналките.

И като за финален бонус!

Всеки един от имотите се предлага с  гараШ и/или баЦейн. Това са са ексклузивни екстри, които всъщност са паркомясто и нещо като гьол с размери 2 на 3, обслужващ 100 апартамента.

В крайна сметка за съжаление реалността е такава, защото такова е търсенето! За днес ще ви спестим повече от епичните интериори, от които може да получиш мигновен инфаркт! Ако попаднете на нещо мега, гига уникално и наистина си заслужава да бъде показано, моля, пратете ни го! А междувременно и другите теми в категорията “Интериорни извращения!”:

Годишните награди на сп. Идеален дом – потрес и безумие!

Интериорът на Гала или наистина не прави това у вас!

Не прави това у вас /част 1/

Не прави това у вас /част 2/

*Всички снимки са свалени на абсолютно произволен принцип от imot.bg

ALL in Studio