От новата 2014 година офисът ни промени адреса и облика си. Ще ви дадем нашата рецепта за стъпките и процесите, през които преминахме, за да достигнем до крайния резултат и дизайн.

Интериор на офис - all in studio

1) Защо?

  • Разширихме екипа си и имахме нужда от смяна на офис климата. Единодушно решихме, че за повече креативност ни трябва промяна на пространството!
  • Искахме визията на офисът ни да бъде огледало на корпоративната ни идентичност.
  • По-добра и по-удобна локация за всички нас.

2) Какво?

  • Разположението на работните места да насърчава едновременно работата в екип и изпълнението на самостоятелните задачи.
  • Дизайнът да дава точно и ясно послание какво правим – архитектура и интериорен дизайн. Пространството трябва да крещи ALL in | OFFICE.
  • Разбира се – всичко това да има достатъчно приемлив и по-скоро нисък бюджет.

3)  Как?

  • Функция – open space – Всеки от нас работи на своето място и е отделен от другите така, че да бъде част от екипа по всяко време и едновременно с това да може да работи спокойно сам. С други думи – ефективна комуникация и работа в екип, които са решаващи за успеха на цялата компания.
  • Дизайн  – Таванът е с вградени осветителни тела във формата на логото ни е достатъчно ясно послание и обвързване на интериорният дизайн с корпоративната идентичност. Контрастиращи цветове, за да не ни е скучно :) За бюрата се доверихме на Herman Miller и дизайнерът Даниел Корб с тяхната гъвкава система Sense, с която можем да пренаредим работните места във всеки един бъдещ момент. Безценно!
  • Изпълнение – промените, които направихме по трансформацията на пространството бяха нов таван; преработена електро инсталация, съобразена с нашите нужди; настилка от мокет върху съществуващите плочки и тотално пребоядисване на “модерните” жълто-розови-пембяни на точки стени (!?) :) И всичко това в рамките на месец.

4) Резултатът!

Алл ин Студио офис стъпка по стъпка

Интериорен дизайн офис

Интериорен дизайн офис

Интериорен дизайн офис

Интериорен дизайн офис

Вярваме, че успяхме да придадем финна претенциозност и артистичност на атмосферата в новата ни творческа лаборатория!

Новият ни  адрес е: София 1404, ж.к. Манастирски Ливади – изток, бл. 64, Партер (линк към Google maps). Ще ви очакваме там през цялата нова година!

ALL in Studio