Последните няколко дни в родния интернет препускат поредица от заглавия, свързани с интериорния дизайн на новото жилище на Гала от предаването “На кафе”.

  Gala interioren design

Заглавията и коментарите звучат така: “Баровския палат”…”луксът е задължителен, но интериорът е повече от впечатляващ”…”когато влезеш вътре, все едно си попаднал във Франция, а не в родната столица” и прочее и прочее словосъчетания, бликащи от пръстите на родната журналистика.

И за съжаление, четейки коментарите под всички статии, въпросния интериор явно събира повече комплименти и удивление, отколкото съжаление. Пускаме няколко снимки, а коментарите оставяме на вас…Ние лично бихме сложили творбата в папка “НЕ прави това у вас” , но всеки сам решава :).

Ето и малко повече за добиете представа:

gala-interior-4

 

gala-interior-5

gala-interior-3

(снимките са любезно копирани от Blife)

Още един уникален по рода си коментар: “Въпреки че разчита на приятелката си – стилистката Кремена Халваджиян, да обзаведе дома й, Гала се допита до професионалното мнение на друга дама – бившата водеща Нели, която притежава завиден талант във вътрешния дизайн” … Кажи честно … “професионалното” (WTF!?) мнение на водеща…която притежавала завиден талант във вътрешния дизайн…. (WTF!? на квадрат!) … Всъщност като се замисля и аз притежавам завиден талант в хирургията…дали да не стана хирург от утре!?

Стремежът да се постигне vintage интериор, сякаш малко се е преплел с желанието за кич…и все пак, ако идеята беше реализирана в къща в полите на Витоша например, щяхме да сме малко по-снизходителни.

Гала определено е една от най-красивите и стилни дами в родният ефир и лично за нас е странно решението й да се довери на приятелки със “завиден талант” в интериорният дизайн, вместо на професионален дизайнер, който да създаде един изтънчен и смислен дизайн за жилището й…

Но както се казва “всяка беля, може да се поправи”. Като хора, разбиращи от своята работа, бихме препоръчали на Гала да прехвърли обзавеждането от своя апартамент в една китна къщичка в планината. По този начин vintage интериора ще е на място, което му подхожда доста повече, отколкото в жилищна кооперация. Цветните пердета, прекалено натруфените стени и тухличките в кухнята също са доста смело и нелогично решение, което дори не се вписва в този стил, характерен за къщичка в малко френско селце, някъде в Алпите.

В заключение ще добавим, че всички наши препоръки в тази статия са най-добронамерени и са продиктувани единствено от желанието ни да живеем в един по-красив свят :)

ALL in Studio