Последните няколко дни в родния интернет препускат поредица от заглавия, свързани с интериорния дизайн на новото жилище на Гала от предаването “На кафе”. Заглавията и коментарите звучат така : “Баровския палат”… “луксът е задължителен, но интериорът е повече от впечатляващ” … “когато влезеш вътре, все едно си попаднал във Франция, а не в родната столица.” и прочее и прочее словосъчетания, бликащи от пръстите на родната журналистика, която не знае къде се намира … 

И за съжаление, четейки коментарите под всички статии, въпросния интериор явно събира повече комплименти и удивление, отколкото съжаление. Пускаме няколко снимки, а коментарите оставяме на вас … Ние лично бихме сложили творбата в папка “НЕ прави това у вас” … но всеки луд с номера си :)

gala-interior-2

gala-interior-4

gala-interior

gala-interior-5

gala-interior-3

(снимките са любезно копирани от blife)

Още един уникален по рода си коментар: “Въпреки че разчита на приятелката си – стилистката Кремена Халваджиян, да обзаведе дома й, Гала се допита до професионалното мнение на друга дама – бившата водеща Нели, която притежава завиден талант във вътрешния дизайн” … Кажи честно … “професионалното” (WTF!?) мнение на водеща…която притежавала завиден талант във вътрешния дизайн…. (WTF!? на квадрат!) … Всъщност като се замисля и аз притежавам завиден талант в хирургията…дали да не стана хирург от утре!?

В заключение… за да не си помислите, че не ни харесва, ще отбележим, че интериорът е повече от прекрасен, но не и за апартамент..:) Enjoy :)