Както може би сте обърнали внимание, през последните година-две, че даже и три блогът ни за архитектура и дизайн постепенно замря откъм качване на ново съдържание. Причината за това е една единствена – липса на време. И за това решихме да преминем от писане … към говорене. Или с други думи казано – вместо да четете нашите велики и мъдри мисли, ще ги гледате … или поне така се надяваме :)

За целта сме предвидили видео съдържание, в което ще продължим разговорите за дизайн и архитектура, ще ви разхождаме из популярните изложения за мебели и ще ви показваме съвременните тендеции в нашата работа, ще се фукаме с нашите проекти и ще отворим вратите към кухнята в нашия офис и ще покажем как се случва магията – от проектирането до финалните стъпки в изпълнението!

Споделяме първото видео, с което стартираме. Надяваме се да ви хареса, а като коментари под темата очакваме вашите предложения за теми, които искате да коментирате с нас, въпроси, на които да отоворим и всичко останало, което ви вълнува!