В предишния си пост ТОП 5 на идиотизмите, които можеш да сътвориш у вас селектирахме няколко произволни дизайна, които наистина ни стъписаха. Днес продължаваме темата с НЕ прави тези ТАВАНИ у вас :)

Please dont try this at home

НОМЕР 5:

Стандартното – овален таван в 3 цвята…два от които – любимите на българина последнит 15 години – жълто и оранжево…защото е по-топло :) За капак таванът продължава надолу и слиза по стената в … червено!

Oval ceiling in yellow and green color

НОМЕР 4:

Таванът тип “Междузвезни войни”, от който всеки момент очакваш да излезе рояк изтребители от черната флота на негово величество Дарт Вейдър и да нахлуе в хола…По-добро от HD :)

Star wars tavani

НОМЕР 3:

Окачен таван тип Цвете…дори няма да го коментирам. Малко ме е яд, че не можах да намеря картинка от финалната реализация, при която съм сигурен, че цветовете отново са от топлата гама :). Никой ли няма да сложи най-накрая кафяв таван :(Flower shaped ceiling

НОМЕР 2:

Отново овален таван…Този път за детска стая в искрящо зелено! А, да! И вградените кръгли луни за 5 лева от Практикер! Класика! После защо децата ни били хиперактивни и изтрещели!?

Green ceiling

НОМЕР 1:

ВЕЧНИЯТ НОМЕР 1!!!! ТАВАН ВЪВ ФОРМАТА НА ИН И ЯН!!! КЛАСИКА НА КЛАСИКИТЕ!

Black and white ceiling

БОНУС ТАВАН:

И понеже сме сигурни, че ви вдигнахме достатъчно адреналина, нека ви успокоим с…отново овален таван…само, че този път в комбинация с любимата ЧЕРВЕНА КУХНЯ!

Red kitchen interior

Надяваме се горните снимки да НЕ ви харесват :) Надяваме се да не сме разстроили визуалните ви сетива отново:)

До нови срещи :)

ALL in Studio